
سایز متن /
راه خدااز میان خلق می گذرد/روش ما سرمایهداری الهی است
مدیرعامل گروه بهداشتی فیروز با بیان اینکه سرمایه داری الهی با برکتمحوری باید در عرصه اقتصادی دنبال شود، گفت: ما با روش سرمایهداری الهی و بدن تبلیغ توانستیم در این بازار پرضرر ۲۵ درصد سود بیشتر کسب کنیم.
به گزارش روابط عمومی گروه بهداشتی فیروز سید محمد موسوی مدیرعامل کارخانه فیروز و رئیس هیئت مدیره کانون معلولین توانا در مراسم کنگره نشان عالی تولید ملی اظهار کرد: روشنفکران تولید ملی و زحمتکشان این عرصه دور هم جمع شدهاند اما همه باید بدانند راه خدا از میان خلق میگذرد و باید صدای کسانی که نمیتوانند وارد این عرصه تولید و حتی آموزش شوند شنیده شود.
وی ادامه داد: باید صدای کسانی که در فقر و حتی چالشهای اجتماعی بودهاند را بشنویم و نسبت به جامعه خود متعهد باشیم و راه خدا را مورد اهتمام قرار دهیم.
مدیرعامل کارخانه فیروز با بیان بخشی از فعالیتهای انجام شده در کارخانه متبوعش خاطرنشان کرد: ما فعالیت خود را در عرصه تولیدی با رویکرد انسانی انجام میدهیم؛ من تمام توانمندی خود را که یک تشکیلات مردمی است و چه در عرصه اجتماعی و انسانی مورد توجه قراردادهام و هدف نهایی نیز مشخص است.
دارنده مقام مشورتی سازمان ملل متحد در امور معلولان ایران با بیان اینکه برخی میگویند در محیط کار از معلولان بهره میگیری و کاری بزرگ کرده و بهشت را خریدهای گفت: باید به همه بگویم بنده به وظیفه انسانی خود عمل کردهام؛ ما خلیفه خداوند بر روی زمین هستیم و او امانتش را به ما سپرده و باید بدانیم که از این امانت چگونه بهره میگیریم.
این فعال حوزه معلولان تاکید کرد: باید بدانیم که روش سرمایه داری و کاپیتالیستی هیچ ثمری ندارد و نتیجه بخش نخواهد بود.
مدیرعامل کارخانه فیروز تصریح کرد: چرا باید کسی تلاش کند و روش کارش سود محور، سلطه جو و تمامیت خواه باشد و خدا را از یاد ببرد؛ در صورتی که خداوند این نعمات را اعطا کرده است و اگر صاحب فرصتی شدهایم وظیفه انسانی ما خدمت به همنوعان است.
موسوی یادآور شد: مدیرت منابع انسانی ما در کارخانه و کانون تعدادی انسانهای خوشقلب را دور یکدیگر جمع کرده و خروجی آن هم انسانی نیکو و کارآمد است.
وی با بیان اینکه ما ۱۵ سال قبل تنها ۵ نوع محصول تولید میکردیم اذعان کرد: امروز تعداد محصولات فیروز له همت نیروهای دارای معلولیت به بیش از ۱۴۰۰ محصول افزایش پیدا کرده است.
مدیرعامل شرکت گروه بهداشتی فیروز تاکید کرد: کیفیت کالای کارخانه فیروز که در آن تعدادی کارگر و کارمند مشغول کار هستند از بسیاری کالاهای خارجی و وارداتی بهتر است و اعتماد مردم به این برند امروز گویای توانمندی معلولان است.
موسوی تصریح کرد: ما صابون و یا شامپو در کارخانه تولید نمیکنیم بلکه عشق، امید و زندگی تولید میکنیم چرا که از بسیاری افراد بدون شغل بهره گرفتهایم و خانوادههایی را شاد کردهایم.
وی افزود: امروز کارگران ما که وضعیت آنها مشخص است مشغول کار هستند حتی با همین پول کارگری اقساط خانه و ماشین پرداخت میکنند و مایه افتخار و مباهات است.
مدیرعامل کارخانه فیروز با بیان اینکه سیستم سرمایهداری همه چیز را در سود میبیند گفت: در سرمایهداری و کاپیتالیسم همه چیز در راستای کسب سود بیبشتر است اما در کسب و کار ما در ظاهر سود پایین میآید اما شاهد عشق، برکت و رشد کیفیت هستیم.
موسوی با بیان اینکه کارخانه ما همانند یک دانشگاه است، تصریح کرد: روش سرمایهداری من نوین است و اسم آن سرمایهداری الهی نام دارد و سود محور نیست بلکه برکت محور است.
وی افزود: برخی میگویند تو سود کمی میبری بنابراین قابل رقابت نیستی در صورتی که بنده میگویم من فعالیتم برکت محور است کالای ما در کارخانه برای مخاطبان انرژی آفرین است.
این کارآفرین نمونه تصریح کرد: ما در این بازار پرضرر حتی توانستهایم ۲۵ درصد سود بیشتری کسب کنیم و این همان نشاندهنده برکت محور بودن و سرمایه داری الهی است.
موسوی اظهار کرد: تولیداتی که از دل برآید و با دل و قلب تولید شود لاجرم بر دل مشتریان مینشیند و ما در طی این سالها برای برند و مارک خود تبلیغ هم نکردهایم؛ حتی ما نسبت به رفتار خود هم تبلیغ نکردهایم تا احساس ترحم جامعه را بر انگیزیم.
وی تاکید کرد: در قانون سرمایه داری الهی سرمایه دارواقعی خداوند است و همه چیز برای او است ما تنها وکیل محسوب می شویم.
مدیرعامل کارخانه فیروز سرمایه خود را دست مایه و لطف خداوند عنوان کرد و گفت: ما حق نداریم همانند سرمایه داری کاپیتالیستی رفتار کنیم و خانوادههایمان مرفهان بیدرد باشند.
موسوی ادامه داد :من سرمایهدار نیستم بلکه وکیل خداوند بر سرمایه هستم؛ من نیامدهام بگویم که به ۵۱۰ فرد دارای معلولیت و شغل دادهام بلکه آمدهام به مسوولان بگویم با روش سرمایهداری الهی میتوان کار کرد و نسبت به درد مردم بی تفاوت نبود.
وی تصریح کرد: ما در کارخانه خود شامپو و صابون تولید نمیکنیم بلکه عشق و امید تولید میکنیم و وقتی کارگران مشغول کار، پیشرفت و حتی ازدواج هستند از این موضوع لذت می برم.
مدیر عامل کارخانه فیروز ادامه داد:کارخانه فیروز و کانون معلولان توانا یک دانشگاه است ؛ما در کارخانه شامپو و صابون تولید نمی کنیم بلکه این محصولات نردبانی برای رسیدن به بام ارزشها است.
موسوی درباره این پرسش که چرا در این دوره به جای تجهیزات پیشرفته از نیروی کار بهره میگیرد گفت: ما در کارخانه بهترین تجهیزات را برای تولید داریم اما کارهای با دقت از طریق تکنولوژی و کارهایی که با بستهبندی و… با نیروی کار و کارگران است.
موسوی خاطرنشان کرد: من دنبال خودنمایی نبوده و نیستم و زندگی خصوصیام شاید از کارمندانم هم پایینتر است و بر این تاکید دارم که ما نسبت به فقر و اختلاف طبقاتی مسوول هستیم.
مدیر عامل گروه بهداشتی فیروز با تاکید بر اینکه باید از کارافرینان در جامعه حمایت صورت گیرد، اظهار کرد: منافقان اقتصادی به زیر ساختها ضربه میزنند و رگ کارآفرینی را قطع میکنند، باید حمایت همه جانبه از کارآفرینان صورت گیرد.
موسوی همچنین از ساخت بزرگترین بندر گردشگری در نوشهر خبرداد و گفت: این منطقه گردشگری با تکنولوژی کامل تجهیز و درآمدهای آن صرف حمایت از آموزش و تحصیل دانشآموزان دارای معلولیت خواهد شد.